Η Εταιρεία
   


Νέο Ibiza
Νέο Ibiza
 

Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Seat Διαμαντόγλου και ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιέιται στο χώρο της αυτοκίνησης εδώ και 15 χρόνια. Επισημος Διανομέας των επιβατικών αυτοκινήτων της Seat για τη Χαλκιδική έσει αναδειχθεί σε πρωταθλητή ράλλυ βορείου Ελλάδος με Seat Ibiza. Στα έξι και πλέον χρόνια συνεχούς λειτουργίας της έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη μονάδα εμπορίας και service αυτοκινήτων Seat για τον Νομό της Χαλκιδικής, η οποία περιλαμβάνει:


Ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα με την πλήρη γκάμα μοντέλων και ανταλλακτικών της Seat , αξεσουάρ.
Σε ξεχωριστό χώρο λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο συνεργείο, το οποίο στελεχώνεται από πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να εκτελέσει κάθε απλή ή σύνθετη εργασία σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα.


Από την ίδρυσής της μέχρι σήμερα, η αντιπροσωπεία της Seat Διαμαντόγλου και ΣΙΑ ΟΕ ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία, επενδύοντας συνεχώς στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Σήμερα, απασχολεί συνολικά 15 υπαλλήλους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.


Άλλωστε, η ολοκληρωμένη γκάμα των αυτοκινήτων της Seat, η ποικιλία των εγγυημένων μεταχειρισμένων προϊόντων της, οι αξιόπιστες υπηρεσίες After Sales καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.


Επίσης, όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση και βέβαια στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε μοναδικά χρηματοδοτικά προγράμματα με πολλές δόσεις και ευκολίες.


Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές μας τιμές, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον τομέα τους, πρόθυμους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.